Oscar Balsells
Hola i benvingut a la meva web personal. Espero que t'hagi agradat tot el que has vist  ... per cert, ...a mi em diuen Òscar, encara que el meu nom complert és una mica més llarg.

Vaig néixer al Setembre de 1.971, un Dijous per la tarda i com a tal sempre estic pel mig.
           
De ben petit m'ha agradat el mon de les rodes i un dels primers regals que vaig tenir (que jo m'enrecordi) va ser una bicicleta amb moltes rodes: grans i petites.

De petit pensava que la meva afició esportiva seria el futbol o les bicicletes, fins i tot vaig provar l'ambol, però finalment vaig anar a parar a una piscina (sense la bicicleta i sense caure) per practicar els esports que em van lligar fins l'any 1.990:  la natació i  el waterpolo.

Desprès, per temes d'estudis vaig deixar l'aigua per tornar a la terra, ... llavors vaig fer una mica de gimnàs fins que les noies de l'aerobig em desconcentraven tant que l'única gimnàstica que feia era la visual. Més tard vaig provar sort amb l'squash i desprès de tenir "tatuada" la pilota per la cara, les cames i l'esquena vaig decidir tornar al mon de les rodes ... Quina passada !!! ... abans les bicicletes de muntanya eren de "cross", pesaven un fotimé i no tenien canvi de marxes ... ara és tot el contrari, són "mountainbike", pesan poc i tenen més marxes que un camió.

Durant tots aquest canvis d'esport vaig tenir temps d'estudiar la Ingenieria Tècnica en Informàtica, i actualment compagino el treball i la familia amb alguna que altre sortideta amb la BTT.

Altres coses que m'agraden :
         
Dones ... Sense paraules ...
            
Esquí L'esquí és un esport de temporada que m'agrada practicar-lo amb els amics, un parell de cops l'any i amb un bon apat pel mig.
        
Fotografia El mon del cel·luloide està molt bé, però una bona fotografia sempre ocupa un lloc privilegiat en la pared.
      
Trekking Caminar cansa, ... I què ?. De tant en tant és bo cansar-se en colla patejant la muntanya.
      
     
Espero no haver-te agoviat massa ... Realment aquesta web és com qualsevol altra, però això d'estar en la "Red" ... "mola" un fotimé ...
                      
        

Si tens crítiques, opinions, ... vols corretgir quelcom o aportar informació, prem sobre l'e-mail ... gràcies.

Enviar un e-mail a l'autor de la web